Skip to content

Opiskelijastudio

Yksiö opiskelijalle

Miltä kuulostaisi kaunis yksiö keskellä Helsinkiä, vain kivenheiton päässä Kampin metroasemalta? Meiltä löydät ihastuttavat studiohuoneistot kaupungin parhaalta paikalta.

Kotoisissa studiohuoneissamme tunnet olosi tervetulleeksi. Yksiöstä löydät uunilla ja hellalla varustellun keittonurkkauksen sekä oman kylpyhuoneen.

Kampissa on kaikki, mitä opiskelija voi kaivata: päivittäistavarakaupat ja palvelut sijaitsevat kaikki vain muutaman sadan metrin säteellä kotioveltasi. Liikenneyhteydet ovat erinomaiset. Asutomme sijaitsevat metroaseman sekä raitiovaunu- ja linja-autopysäkkien välittömässä läheisyydessä. Päärautatieasema sijaitsee noin 10 minuutin kävelymatkan päässä.

Idyllinen naapurusto on suoraan yhteydessä Baanan kävely- ja pyöräilykadulle, joka johdattaa sinut länttä kohti Hietalahteen ja itää kohti päärautatieasemalle ja Kaisaniemeen.

 

Opiskelijan koti

Opiskelija-asuntoa voivat hakea kaikki yliopistoissa ja korkeakouluissa opiskelevat. Asukasvalinnoissa etusijalla ovat Helsingin yliopistossa päätoimisesti perustutkintoa suorittavat opiskelijat. Opintojen eteneminen tarkistetaan vuokrasopimuksen solmimisen yhteydessä (opiskelutodistus on toimitettava ennen sopimuksen allekirjoittamista), sopimusta uusittaessa sekä asumisoikeuden tarkistuksissa ja normaalin asioinnin yhteydessä.

Huoneet ovat kalustamattomia.

Kuten kaikki asukkaamme, myös huoneistomme eroavat kaikki hieman toisistaan. Tutustu esimerkkiin studioasunnon pohjaratkaisusta alla.

 

Huomaathan, että pohjakuvat ovat suuntaa antavia.

Onko tässä etsimäsi koti? Ota yhteyttä ja sovi näytöstä!

Yksiöt ja kaksiot Helsingin ydinkeskustassaTervetuloa kotiin