Skip to content

Opiskelijastudio

Yksiö opiskelijalle
710–820 e/kk + käyttökorvaus

Miltä kuulostaisi oma yksiö keskellä Helsinkiä, vain kivenheiton päässä Kampin metroasemalta? Meiltä löydät studiohuoneistot kaupungin parhaalta paikalta.

Kotoisissa studiohuoneissamme tunnet olosi tervetulleeksi. Yksiöstä löydät uunilla ja hellalla varustellun keittonurkkauksen sekä oman kylpyhuoneen.

Kampissa on kaikki, mitä opiskelija voi kaivata: päivittäistavarakaupat ja palvelut sijaitsevat kaikki vain muutaman sadan metrin säteellä kotioveltasi. Liikenneyhteydet ovat erinomaiset. Asutomme sijaitsevat metroaseman sekä raitiovaunu- ja linja-autopysäkkien välittömässä läheisyydessä. Päärautatieasema sijaitsee noin 10 minuutin kävelymatkan päässä.

Idyllinen naapurusto on suoraan yhteydessä Baanan kävely- ja pyöräilykadulle, joka johdattaa sinut länttä kohti Hietalahteen ja itää kohti päärautatieasemalle ja Kaisaniemeen.

 

Opiskelijan koti

Opiskelija-asuntoa voivat hakea kaikki yliopistoissa ja korkeakouluissa opiskelevat. Opiskelutodistus on toimitettava ennen sopimuksen allekirjoittamista.

Vuokraamme asunnon kalustamattomana.

Kuten kaikki asukkaamme, myös huoneistomme eroavat kaikki hieman toisistaan. Tutustu esimerkkiin kaksion pohjaratkaisusta alla.

Huomaathan, että pohjakuvat ovat suuntaa antavia, ja että huoneistot ovat kalustamattomia.

Onko tässä etsimäsi koti? Ota yhteyttä ja sovi näytöstä!

Yksiöt ja kaksiot Helsingin ydinkeskustassaTervetuloa kotiin