Skip to content

Studio Plus

Yksiöt alkaen 25,5 m²

Kampissa on kaikki, mitä kaupungissa voi kaivata – myös uusi kotisi. Ihastu monipuolisiin yksiöihimme ja nauti kaupunkiasumisen parhaista paloista.

Rauhallisella Hietaniemenkadulla sijaitsevat yksiömme ovat unelmapaikalla Helsingin keskustassa: täältä hurautat Baanaa pitkin pyörällä vaikka itäiseen keskustaan, raitiovaunulla halki Helsingin, ja metroasemakin sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä. Huoneistosta löydät keittonurkkauksen, jossa uuni ja hella, sekä oman kylpyhuoneen. Kiinteistössä on tilava pesutupa sekä saunatilat käytössäsi, kun haluat rentoutua oikein olan takaa.

Tule asumaan kätevään yksiöön historialliseen Domus-kortteliin ja koe kaunis Hietaniemi vain muutaman minuutin päässä kotoasi. Lähimmät kaupat sijaitsevat aivan kotisi ulkopuolella, ja löydät luonnollisesti Helsingin parhaat palvelut vain muutaman sadan metrin säteeltä. Kaupungin syke on siis aivan käden ulottuvilla – ja samalla uusi kotitalosi ympäröi suurta sisäpihaa kauniiden Jugend-rakennusten naapurissa.

Idyllinen naapurusto on suoraan yhteydessä Baanan kävely- ja pyöräilykadulle, joka johdattaa sinut aina Hietaniemen hautausmaan ympäristöstä Rautatieasemalle. Työmatkat kaikkialle pääkaupunkiseudulla sujuvat täältä kätevästi ja nopeasti!

Ihana, oma koti

Huoneistojen vaalea värimaailma taipuu sisustukseen kuin sisustukseenkin aina minimalismista sateenkaaren väreihin. Kuten kaikki asukkaamme, myös huoneistomme eroavat kaikki hieman toisistaan. Tutustu esimerkkiin studioasunnon pohjaratkaisusta alla.

Huomaathan, että pohjakuvat ovat suuntaa antavia.

Onko tässä etsimäsi koti? Ota yhteyttä ja sovi näytöstä!

Yksiöt ja kaksiot Helsingin ydinkeskustassaTervetuloa kotiin