Skip to content

Studio Plus

Yksiöt alkaen 25,5 m²
825 e/kk + käyttökorvaus

Kampissa on kaikki, mitä kaupungissa voi kaivata – ehkä myös uusi kotisi? Ihastu monipuolisiin yksiöihimme ja nauti kaupunkiasumisen parhaista puolista.

Rauhallisella Hietaniemenkadulla sijaitsevat yksiömme ovat unelmapaikalla Helsingin keskustassa: joukkoliikenteen pysäkit ja kevyenliikenteen Baana-väylä sijaitsevat vain muutaman minuutin päässä. Asunnossa on uunilla ja hellalla varustettu keittiö sekä oma kylpyhuone. Kiinteistössä on tilava pesutupa sekä saunatilat käytössäsi, kun haluat rentoutua oikein olan takaa.

Lähimmät kaupat sijaitsevat aivan kotisi ulkopuolella, ja löydät Helsingin parhaat palvelut vain muutaman sadan metrin säteeltä. Kaupungin syke on siis aivan käden ulottuvilla – ja samalla uutta kotitaloasi ympäröi suuri sisäpiha kauniiden Jugend-rakennusten naapurissa.

Idyllinen naapurusto on suoraan yhteydessä Baanan kävely- ja pyöräilykadulle, joka johdattaa sinut suoraan keskustaan. Työmatkat kaikkialle pääkaupunkiseudulle sujuvat täältä kätevästi ja nopeasti!

Ihana, oma koti

Huoneistojen vaalea värimaailma taipuu helposti erilaisten sisustajien tarpeisiin. Kuten asukkaamme, myös huoneistomme eroavat kaikki hieman toisistaan. Tutustu esimerkkiin studioasunnon pohjaratkaisusta alla.

Huomaathan, että pohjakuvat ovat suuntaa antavia, ja että huoneistot ovat kalustamattomia.

Onko tässä etsimäsi koti? Ota yhteyttä ja sovi näytöstä!

Yksiöt ja kaksiot Helsingin ydinkeskustassaTervetuloa kotiin