Skip to content

Kaksio

Kaksio 37 m²
1050 e/kk + käyttökorvaus

Tutustu kompakteihin kaksioihimme ja tule asukkaaksi Helsingin ydinkeskustaan!

Kätevät kaksiomme ovat juuri oikea ratkaisu, kun haluat elää mukavammin. Asuntomme sijaitsevat rauhaisalla Hietaniemenkadulla vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä Kampin metroasemalta ja Rautatieasemalta. Koko Helsinki ja pääkaupunkiseutu ovat siis aivan kätesi ulottuvilla! Asunnossa on uunilla ja hellalla varustettu keittonurkkaus sekä kylpyhuone. Kiinteistössä on tilava pesutupa sekä saunatilat käytössäsi, kun haluat rentoutua oikein olan takaa.

Lähimmät päivittäistavarakaupat sijaitsevat heti kadun toisella puolella, ja löydät kaupungin laajan palvelutarjonnan vain muutaman sadan metrin säteeltä Kampista. Lähimmät raitiovaunu- ja linja-autopysäkit sijaitsevat vain noin 2 minuutin kävelymatkan päässä. Lisäksi idyllinen naapurusto on suoraan yhteydessä Baanan kävely- ja pyöräilykadulle, jota pitkin pääset kätevästi keskustaan.

Ihana, oma koti

Huoneistojen vaalea värimaailma taipuu erilaisten sisustajien tarpeisiin. Kuten asukkaamme, myös huoneistomme eroavat kaikki hieman toisistaan. Tutustu esimerkkiin studioasunnon pohjaratkaisusta alla.

Huomaathan, että pohjakuvat ovat suuntaa antavia.

Onko tässä etsimäsi koti? Ota yhteyttä ja sovi näytöstä!

Yksiöt ja kaksiot Helsingin ydinkeskustassaTervetuloa kotiin