Skip to content

Kaksio

Kaksio 37 m²

Uudessa monipuolisessa kodissasi nautit kaikista Kampin palveluista. Tutustu hurmaaviin, rauhallisiin kaksioihimme ja tule asukkaaksi Helsingin ydinkeskustaan!

Kätevät kaksiomme ovat juuri oikea ratkaisu, kun haluat elää mukavammin. Asuntomme sijaitsevat rauhaisalla Hietaniemenkadulla vain muutamien minuuttien kävelymatkan päässä Kampin metroasemalta ja Rautatieasemalta – koko Helsinki ja pääkaupunkiseutu ovat siis aivan kätesi ulottuvilla. Huoneistosta löydät keittonurkkauksen, jossa uuni ja hella, sekä oman kylpyhuoneen. Kiinteistössä on tilava pesutupa sekä saunatilat käytössäsi, kun haluat rentoutua oikein olan takaa.

Avarassa kaksiossa asut mukavasti tilanpuutteesta huolehtimatta. Lähimmät päivittäistavarakaupat sijaitsevat heti kadun toisella puolella kotioveltasi, ja löydät kaupungin laajan palvelutarjonnan vain muutaman sadan metrin säteeltä Kampista. Lähimmt raitiovaunu- ja linja-autopysäkit sijaitsevat vain noin 2 minuutin kävelymatkan päässä. Lisäksi idyllinen naapurusto on suoraan yhteydessä Baanan kävely- ja pyöräilykadulle, joka johdattaa sinut aina Hietaniemen hautausmaan ympäristöstä Rautatieasemalle.

Ihana, oma koti

Huoneistojen vaalea värimaailma taipuu sisustukseen kuin sisustukseenkin aina minimalismista sateenkaaren väreihin. Kuten kaikki asukkaamme, myös huoneistomme eroavat kaikki hieman toisistaan. Tutustu esimerkkiin studioasunnon pohjaratkaisusta alla.

Huomaathan, että pohjakuvat ovat suuntaa antavia.

Onko tässä etsimäsi koti? Ota yhteyttä ja sovi näytöstä!

Yksiöt ja kaksiot Helsingin ydinkeskustassaTervetuloa kotiin