Skip to content

Studio

Yksiö 17-20 m²

Miltä kuulostaisi kaunis yksiö keskellä Helsinkiä, vain kivenheiton päässä Kampin metroasemalta? Meiltä löydät ihastuttavat studiohuoneistot kaupungin parhaalta paikalta.

Kotoisissa studiohuoneissamme tunnet olosi tervetulleeksi. Yksiöstä löydät keittonurkkauksen, jossa uuni ja hella, sekä oman kylpyhuoneen. Kiinteistössä on tilava pesutupa sekä saunatilat käytössäsi, kun haluat rentoutua oikein olan takaa.

Kampissa on kaikki, mitä kaupunkilainen voisi kaivata: ravintolat, päivittäistavarakaupat ja palvelut sijaitsevat kaikki vain muutamien satojen metrien säteellä kotioveltasi. Myös liikenneyhteydet ovat ihan viimeisen päälle, sillä meiltä pääset metron lisäksi myös suoraan ratikka- ja linja-autopysäkeille, ja rautatieaseman junaliikennekin on noin 10 minuutin kävelymatkan päässä.

Idyllinen naapurusto on suoraan yhteydessä Baanan kävely- ja pyöräilykadulle, joka johdattaa sinut aina Hietaniemen hautausmaan ympäristöstä Rautatieasemalle ja siitä Kaisaniemen halki kohti itäistä keskustaa.

Ihana, oma koti

Huoneistojen vaalea värimaailma taipuu sisustukseen kuin sisustukseenkin aina minimalismista sateenkaaren väreihin. Kuten kaikki asukkaamme, myös huoneistomme eroavat kaikki hieman toisistaan. Tutustu esimerkkiin studioasunnon pohjaratkaisusta alla.

Huomaathan, että pohjakuvat ovat suuntaa antavia.

Onko tässä etsimäsi koti? Ota yhteyttä ja sovi näytöstä!

Yksiöt ja kaksiot Helsingin ydinkeskustassaTervetuloa kotiin