Skip to content

Studio

Yksiö 17-20 m²
625–699 e/kk + käyttökorvaus

Miltä kuulostaisi käytännöllinen yksiö keskellä Helsinkiä, vain kivenheiton päässä Kampin metroasemalta? Meiltä löydät kätevät studiohuoneistot kaupungin parhaalta paikalta.

Kotoisissa studiohuoneissamme tunnet olosi tervetulleeksi. Kaikista yksiöistämme löydät uunilla ja hellalla varustetun keittonurkkauksen sekä oman kylpyhuoneen. Kiinteistössä on pesutupa sekä saunatilat käytössäsi, kun haluat rentoutua oikein olan takaa.

Kampissa on kaikki, mitä kaupunkilainen voi kaivata: ravintolat, päivittäistavarakaupat ja palvelut sijaitsevat kaikki vain muutamien satojen metrien säteellä kotioveltasi. Liikenneyhteydet ovat erinomaiset: metro-, raitiovaunu- ja linja-autopysäkit sijaitsevat vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä.

Idyllinen naapurusto on suoraan yhteydessä Baanan kävely- ja pyöräilykadulle, joka johdattaa sinut aina keskustaan asti.

Ihana, oma koti

Huoneistojen vaalea värimaailma taipuu helposti erilaisten sisustajien tarpeisiin. Kuten asukkaamme, myös huoneistomme eroavat kaikki hieman toisistaan. Tutustu esimerkkiin studioasunnon pohjaratkaisusta alla.

Huomaathan, että pohjakuvat ovat suuntaa antavia, ja että huoneistot ovat kalustamattomia.

Onko tässä etsimäsi koti? Ota yhteyttä ja sovi näytöstä!

Yksiöt ja kaksiot Helsingin ydinkeskustassaTervetuloa kotiin