Skip to content

Soluasunto

Huone opiskelijalle kaksiosta

Miltä kuulostaisi ihastuttava koti kahden huoneen soluasunnosta? Meillä asut kaupungin parhaalla sijainnilla viihtyisästi ja edullisesti!

Kahden huoneen soluasuntomme ovat viihtyisä ja kätevä vaihtoehto kaikille opiskelijoille. Asuntomme sijaitsevat rauhaisalla Hietaniemenkadulla vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä Kampin metroasemalta ja päärautatieasemalta – koko Helsinki ja pääkaupunkiseutu ovat siis aivan kätesi ulottuvilla. Huoneistosta löydät uunilla ja hellalla varustellun keittonurkkauksen sekä oman kylpyhuoneen.

 

Avarassa huoneistossa asut mukavasti ja turvallisesti. Kummankin huoneen ovessa on erillinen lukko. Lähimmät päivittäistavarakaupat sijaitsevat heti kadun toisella puolella, ja löydät kaupungin laajan palvelutarjonnan vain muutaman sadan metrin säteeltä Kampista. Lähimmät raitiovaunu- ja linja-autopysäkit sijaitsevat vain noin 2 minuutin kävelymatkan päässä. Lisäksi idyllinen naapurusto on suoraan yhteydessä Baanan kävely- ja pyöräilykadulle, joka johdattaa sinut länttä kohti Hietalahteen ja itää kohti päärautatieasemalle ja Kaisaniemeen.

Opiskelijan oma koti

Opiskelija-asuntoa voivat hakea kaikki yliopistoissa ja korkeakouluissa opiskelevat. Asukasvalinnoissa etusijalla ovat Helsingin yliopistossa päätoimisesti perustutkintoa suorittavat opiskelijat. Opintojen eteneminen tarkistetaan vuokrasopimuksen solmimisen yhteydessä (opiskelutodistus on toimitettava ennen sopimuksen allekirjoittamista), sopimusta uusittaessa sekä asumisoikeuden tarkistuksissa ja normaalin asioinnin yhteydessä.

Huoneet ovat kalustamattomia.

Kuten kaikki asukkaamme, myös huoneistomme eroavat kaikki hieman toisistaan. Tutustu esimerkkiin kaksion pohjaratkaisusta alla.

 

Huomaathan, että pohjakuvat ovat suuntaa antavia.

Onko tässä etsimäsi koti? Ota yhteyttä ja sovi näytöstä!

Yksiöt ja kaksiot Helsingin ydinkeskustassaTervetuloa kotiin