Skip to content

Opiskelijakaksio

Kaksio opiskelijapariskunnalle tai perheelle
850–1050 e/kk + käyttökorvaus

Keskustan kupeessa nautit kaikista Kampin palveluista. Tutustu kaksioihimme ja tule asukkaaksi Helsingin ydinkeskustaan.

Kaksiomme ovat juuri oikea ratkaisu, kun haluat elää mukavasti. Asuntomme sijaitsevat rauhallisella alueella Hietaniemenkadulla vain muutamien minuuttien kävelymatkan päässä Kampin metroasemalta ja päärautatieasemalta – koko Helsinki ja pääkaupunkiseutu ovat siis aivan kätesi ulottuvilla. Huoneistosta löydät uunilla ja hellalla varustellun keittonurkkauksen sekä oman kylpyhuoneen.

Avarassa kaksiossa asut mukavasti ja tilavasti. Lähimmät päivittäistavarakaupat sijaitsevat heti kadun toisella puolella, ja löydät kaupungin laajan palvelutarjonnan vain muutaman sadan metrin säteeltä Kampista. Lähimmät raitiovaunu- ja linja-autopysäkit sijaitsevat vain noin 2 minuutin kävelymatkan päässä. Lisäksi idyllinen naapurusto on suoraan yhteydessä Baanan kävely- ja pyöräilykadulle, joka johdattaa sinut länttä kohti Hietalahteen ja itää kohti päärautatieasemalle ja Kaisaniemeen.

 

Opiskelijan oma koti

Opiskelija-asuntoa voivat hakea kaikki yliopistoissa ja korkeakouluissa opiskelevat. Opiskelutodistus on toimitettava ennen sopimuksen allekirjoittamista.

Vuokraamme asunnon kalustamattomana.

Kuten kaikki asukkaamme, myös huoneistomme eroavat kaikki hieman toisistaan. Tutustu esimerkkiin kaksion pohjaratkaisusta alla.

Huomaathan, että pohjakuvat ovat suuntaa antavia, ja että huoneistot ovat kalustamattomia.

Onko tässä etsimäsi koti? Ota yhteyttä ja sovi näytöstä!

Yksiöt ja kaksiot Helsingin ydinkeskustassaTervetuloa kotiin