Skip to content
Both ›  Opiskelijakaksio

Opiskelijakaksio

Kaksio opiskelijapariskunnalle tai perheelle – 680-760 €/kk, vakuusmaksu 1 kk vuokra

Uudessa monipuolisessa kodissasi nautit kaikista Kampin palveluista. Tutustu hurmaaviin ja rauhallisiin kaksioihimme ja tule asukkaaksi Helsingin ydinkeskustaan!

Kätevät kaksiomme ovat juuri oikea ratkaisu, kun haluat elää mukavasti. Asuntomme sijaitsevat rauhaisalla Hietaniemenkadulla vain muutamien minuuttien kävelymatkan päässä Kampin metroasemalta ja päärautatieasemalta – koko Helsinki ja pääkaupunkiseutu ovat siis aivan kätesi ulottuvilla. Huoneistosta löydät uunilla ja hellalla varustellun keittonurkkauksen sekä oman kylpyhuoneen.

Avarassa kaksiossa asut mukavasti ja tilavasti. Lähimmät päivittäistavarakaupat sijaitsevat heti kadun toisella puolella, ja löydät kaupungin laajan palvelutarjonnan vain muutaman sadan metrin säteeltä Kampista. Lähimmät raitiovaunu- ja linja-autopysäkit sijaitsevat vain noin 2 minuutin kävelymatkan päässä. Lisäksi idyllinen naapurusto on suoraan yhteydessä Baanan kävely- ja pyöräilykadulle, joka johdattaa sinut länttä kohti Hietalahteen ja itää kohti päärautatieasemalle ja Kaisaniemeen.

 

Opiskelijan oma koti

Opiskelija-asuntoa voivat hakea kaikki yliopistoissa ja korkeakouluissa opiskelevat. Asukasvalinnoissa etusijalla ovat Helsingin yliopistossa päätoimisesti perustutkintoa suorittavat opiskelijat. Opintojen eteneminen tarkistetaan vuokrasopimuksen solmimisen yhteydessä (opiskelutodistus on toimitettava ennen sopimuksen allekirjoittamista), sopimusta uusittaessa sekä asumisoikeuden tarkistuksissa ja normaalin asioinnin yhteydessä.

Huoneet ovat kalustamattomia. Voit vuokrata asunnon myös kalustettuna.

Kuten kaikki asukkaamme, myös huoneistomme eroavat kaikki hieman toisistaan. Tutustu esimerkkiin kaksion pohjaratkaisusta alla.

 

Huomaathan, että pohjakuvat ovat suuntaa antavia.

Onko tässä etsimäsi koti? Ota yhteyttä ja sovi näytöstä!

Yksiöt ja kaksiot Helsingin ydinkeskustassaTervetuloa kotiin