Skip to content

Opiskelijan koti keskellä kaupunkia

Opiskelijan koti keskellä kaupunkia

Pyykkitupa
Pesutupa
Nettiyhteys
Keskeinen sijainti

Opiskelijastudio

710–820 e/kk + käyttökorvaus

Pieni studio opiskelijalle

Opiskelijakaksio

850–1050 e/kk + käyttökorvaus

Kaksio opiskelijapariskunnalle tai -perheelle

Soluasunto

450 e/kk + käyttökorvaus

Huone soluasunnosta

Opiskelijana asut meillä helposti ja mukavasti.

Opiskelijahintaiset asuntomme sijaitsevat ihan Helsingin ydinkeskustassa vain kivenheiton päässä Kampin metroasemalta. Olipa suuntanasi sitten keskustakampus, Viikki, tai Otaniemi, matkat luennolle taittuvat hetkessä! Kaikissa asunnoissamme on kiinteä nettiyhteys, minkä ansiosta myös etäopiskelu sujuu mutkattomasti.

Both x Home on Helsingin yliopiston ylioppilaskunnan omistamaa liiketoimintaa. Me siis todella ymmärrämme opiskelijoiden tarpeet, ja takaamme kaikille asukkaillemme kodikkaat oltavat. Vuokrasopimuksemme oikeuttavat sinut myös Kelan asumistukeen.

Asuminen meillä

Opiskelija-asuntoa voivat hakea kaikki yliopistoissa ja korkeakouluissa opiskelevat. Asukasvalinnoissa etusijalla ovat Helsingin yliopistossa päätoimisesti perustutkintoa suorittavat opiskelijat. Opintojen eteneminen tarkistetaan vuokrasopimuksen solmimisen yhteydessä (opiskelutodistus on toimitettava ennen sopimuksen allekirjoittamista), sopimusta uusittaessa sekä asumisoikeuden tarkistuksissa ja normaalin asioinnin yhteydessä.

Minkälaista asuntoa voin hakea?

  • Yksin asuvat – soluasunto (erikseen miehille ja naisille), yksiö tai kaksio
  • Pariskunta – perheyksiö tai perhekaksio
  • Lapsiperhe – perheyksiö tai perhekaksio

Voit asua HYYn opiskelija-asunnossa enintään viisi vuotta.

Perustelluissa poikkeustapauksissa voimme sopia kanssasi määräaikaisesta enintään kuuden kuukauden jatkoajasta, mikäli opintosi päättyvät jatkosopimuksen aikana.

Historiallinen opiskelijakohde

Kampissa sijaitseva Domus Academica on tarjonnut opiskelija-asuntoja Helsingin keskustassa jo vuodesta 1947 asti. Erittäin hyvä sijainti takaa sen, että kaikki palvelut ovat kävelyetäisyydellä ja liikenneyhteydet ovat erinomaiset. Kiinteistössä on monipuoliset asuinpalvelut. Domus Academicasta löytyy myös Helsingin yliopiston ylioppilaskunnan erilaisia harrastus- ja etujärjestöjen tiloja. Kiinteistössä on hissi. Huom! Lemmikkieläinten pito on kielletty kaikissa asunnoissa.

Turvallisuus: Pelastussuunnitelma

Huoltoyhtiö: ARE Oy 020 530 5700, asiakaspalvelukeskus@are.fi

Isännöitsijä: Markus Thome, markus.thome@ylva.fi

Yksiöt ja kaksiot Helsingin ydinkeskustassaTervetuloa kotiin