Skip to content
Both ›  Kesästudio Plus

Kesästudio Plus

Yksiö 21.5 m² – 600€/kk + 60€/kk käyttökorvaus

Miltä kuulostaisi kaunis, kookas yksiö keskellä kesäistä Helsinkiä, vain kivenheiton päässä Hietsun uimarannalta? Meiltä löydät ihastuttavat studiohuoneistot kaupungin parhaalta paikalta.

Isommassa studiohuoneessamme tunnet olosi tervetulleeksi. Yksiöstä löydät keittonurkkauksen, jossa uuni ja hella, sekä oman kylpyhuoneen. Kiinteistössä on tilava pesutupa sekä saunatilat käytössäsi, kun haluat rentoutua oikein olan takaa.

Kampissa on kaikki, mitä kaupunkilainen voisi kaivata: ravintolat, päivittäistavarakaupat ja palvelut sijaitsevat kaikki vain muutamien satojen metrien säteellä kotioveltasi. Myös liikenneyhteydet ovat ihan viimeisen päälle, sillä meiltä pääset metron lisäksi myös suoraan ratikka- ja linja-autopysäkeille, ja rautatieaseman junaliikennekin on noin 10 minuutin kävelymatkan päässä.

Idyllinen naapurusto on suoraan yhteydessä Baanan kävely- ja pyöräilykadulle, joka johdattaa sinut aina Hietaniemen uimarannan ympäristöstä Rautatieasemalle ja siitä Kaisaniemen halki kohti itäistä keskustaa.

Ihana oma kesäkoti

Kesäasuntomme ovat kalustettuja, ja käyttökorvaukseen sisältyvät vuodevaatteet, siivous kahden viikon välein; sekä nettiyhteys, sähkö, vesi, saunavuoro ja pesutuvan käyttö.

Kuten kaikki asukkaamme, myös huoneistomme eroavat kaikki hieman toisistaan. Tutustu esimerkkiin studioasunnon pohjaratkaisusta alla.

Huomaathan, että pohjakuvat ovat suuntaa antavia.

Kesäasunnot ovat vuokrattavissa määräaikaisesti 31.8.2021 saakka. Vuokrasopimuksen vähimmäispituus on 1 kuukausi. Vuokran lisäksi asunnosta maksetaan käyttökorvasta, jonka määrä on 60 €/kk ja se sisältää sähkön, veden, langattoman nettiyhteyden, liinavaatteet, siivouksen kahden viikon välein, asukassaunan sekä pesutuvan käytön.

Onko tässä etsimäsi koti? Ota yhteyttä ja sovi näytöstä!

Yksiöt ja kaksiot Helsingin ydinkeskustassaTervetuloa kotiin